Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; remaja zaman sekarang
Friday, 2 November 2012 | 19:21 | 0 comments
 


\Assalamualaikum dan salam sejahtera/

Okey, kalau semalam emy rasa bersyukur. But, hari ni emy rasa tersangat lha geram and rasa nak bunuh-bunuh je minah seorang ni. Nak tahu kenapa? emy nak share dengan korang pon rase segan silu, macam mana lha minah ni boleh update status dia.


Ya Allah, apa nak jadi lha. Betina ni tak sedar ke selama ni mak dia yang menyusukan dia, siang malam jaga dia. Ni lagi satu, kalau mak dia tak ada, mesti dia pon tak ada kat dunia ni kan? Siapa setuju buat muka cengeng. emy mintak jauh sangat, nauzubilla

p/s : mama, ayah, i love you very much. tetiba rasa nak cium peluk parent 


 



Old things | New things