Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; penang trip
Sunday, 4 November 2012 | 06:36 | 0 comments
\Assalamualaikum dan salam sejahtera/

Ni dah termasuk tiga hari berturut-turut emy update blog kan? Lama tak lama tak?

Okey, seperti yang emy janjikan hari tu. emy nak tunjuk kat korang pasal penang trip tu. Sokey-sokey, buat rileks lha kawan. gambar ni tak banyak pon. Sebab emy ni jenis malas nak tekan sana sini. haha, pemalas kan emy ni? Booo!

 (from left) emy, izzaty, ifatul, shahidah, afiqah

haha, muka hg tahpapetah. (telinga tengah bengang)

 
BOWLING, HERE WE COME

 
 emy, shahidah, ifatul


 yeye, emy tau tu bola bowling size BIG :/


lailai, korang pilih lha nak yang mana satu. dua singgit :D

 tak berat pon, ringan je. 
p/s : jangan tiru aksi afiqah. patah jari tanggung sendiri


tak tahu apa yang ditekan

 kami geng. kau ado?


 you see? 56. no3

Okey, tamat lha sudah. Byebye


Old things | New things