Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; tiga hari
Thursday, 1 November 2012 | 08:21 | 0 comments
\Assalamualaikum dan salam sejahtera/

Hari ni emy rasa bersyukur sangat. Nak tahu sebab ape? Emy ingatkan tak dapat hidup dah selepas sekian lama aktif ni. Dua hari lepas ade trip at Penang . Semalam. . . Malepak kat rumah jiran, tolong download kan lagu. Then, pagi tadi emy jadi camera woman dari METRO. haha, tak lawak kan? Tolong snapkan gambar jiran emy

So, hari ni emy nak tunjuk lha kat korang ape yang emy dah buat selama 3 hari berturut-turut ni. But, gambar waktu melepak tu takde lha.

       SAKSIKANLAH :

 Trip To Penang


Penang Hill/Bukit Bendera


Ni BFF emy, (from left) Afiqah and Faezah


KU LIHAT HIJAU


Kepupusan lelaki?


Kat sini pon masih ada orang yang pegang-pegang
 tangan yang berlainan jantina. Pelik kan?


Hawanis and Abbas


KU LIHAT HIJAU [one more time]

 Okey, lepas we all balik dari bukit bendera. Cikgu kiteorang ajak lha pergi main BOWLING. emy dapat tempat yang ke-3 dengan pungutan markah sebanyak. . . JENG JENG JENG ! 53 je. emy thu emy tak terer, sebab emy budak baru belajr main BOWLING 


Gambar waktu emy tengah main ada, tapi dalam camera kawan emy lha.
Yang dapat emy snap ni je :

  







Hebatkan emy snap gambar? Semua BOLAT je. (memang lha, dah bola bowling pon)


Yang ini pulak, gambar waktu Hari Anugerah di SK Gelok. Happening gila, seronok emy tengok. Cikgu pon sempoi je.



 
 Ni Anis, jiran TERBAEK emy. Tahniah anis, di atas pencapaian yang telah dicapai. (wahh, ayat BM aku ni hebat jugak, kuikiki)
 

Tuddia! Semua bolot kat anis. Tumpang bangga (:


 
 Yang ini pulak, anak angkat mama emy. Lisa dan Eris

 
Yang tengah tu, (from left) mudrik dan ilham


  
You see? Cikgu sekali buat persembahan. So funny


 BAGAIKAN PUTERI ?

Persembahan dari pelajar tahun 6
 
 


 




THE LAST ONE

Lepas balik dari Hari Anugerah tu, boleh pulak snap gambar.


 
 Me Of Me. Say B




Bagaikan Puteri.


 
Ni adik emy. Tapi, tak tahu lha kenape dia pakai macam ni.
Macam nak berlakon filem HINDUSTAN

That's all yang emy boleh share. Byebye :')   


Old things | New things